Επιλογή Προγράμματος

Παρακάτω είναι ο πίνακας με όλα τα διαθέσιμα τμήματα για αυτό το επίπεδο. Διαλέξτε το πρόγραμμα που σας εξυπηρετεί και ενημερώστε μας όσο πιο σύντομα, ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε ελεύθερη θέση στο τμήμα που βολεύει. Ακόμα και αν δεν είστε σίγουροι, διαλέξτε κάποιο που μάλλον βολεύει για να κρατήσουμε θέση. Εάν το παιδί θέλει να είναι στο ίδιο τμήμα με κάποιο συμμαθητή, καλέστε μας για να σας πούμε σε ποιο τμήμα είναι.

ΔευτέραΤρίτηΤετάρτηΠέμπτηΠαρασκευή
C1 1
Καλλιπόλεως
7:00 – 9:007:00 – 8:307:00 – 9:00
C1 2
Καλλιπόλεως
4:45 – 6:457:00 – 8:304:45 – 6:45

Τι Θα Χρειαστείτε Στο Μάθημα

Βιβλίo

Τα βιβλία που θα χρησιμοποιήσουμε είναι το Forest 8 Part 1 και το Forest 8 Part 2. Το συνολικό κόστος των βιβλίων είναι €76. Θα χρησιμοποιήσουμε το πρώτο τεύχος μέχρι τον Ιανουάριο και το δεύτερο τεύχος από τον Ιανουάριο μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς. Θα παραγγείλουμε τα βιβλία και θα δώσουμε στα παιδία το πρώτο τεύχος στο πρώτο μάθημα και το δεύτερο τεύχος θα δωθεί τον Ιανουάριο.

Για το μάθημα προετοιμασίας εξετάσεων θα χρησιμοποιήσουμε το Practice Tests For The ALCE C1-C2 Level. Το κόστος του είναι €15. Θα δώσουμε το βιβλίο στα παιδία πρώτο μάθημα.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη πληρωμή των βιβλίων, ώστε να τα παραγγείλουμε και να τα έχουμε για το πρώτο μάθημα.

App

Το βιβλίο συνοδεύεται από μια ψηφιακή πλατφόρμα. Εκεί θα κάνουμε listening, quiz λεξιλογίου και γραμματικής στην τάξη αλλα και στο σπίτι για επανάληψη. Η καθηγήτρια θα παρακολουθεί και θα βαθμολογεί την επίδοση και στο τέλος κάθε τριμήνου η βαθμολογία θα συμπεριλαβάνεται στον έλεγχο. Θα φτιάξουμε προσωπικό λογαριασμο στην πλατφόρμα και θα δώσουμε τον κωδικό στο πρώτο μάθημα. Ο λογαριασμός έχει κόστος €14 ανα ημερολογιακό έτος (για 12 μήνες από Ιανουάριο-Δεκέμβριο). και θα χρειαστεί να πληρωθεί τον Ιανουάριο για το διάστημα Ιανουάριος 2024 – Δεκεμβριος 2024. Δεν υπάρχει καμία χρέωση για τους 4 μήνες που υπολείπονται για το 2023.

Σχολικά είδη

Τα παιδιά θα χρειαστούν μαζί τους μολύβι, γόμα, κίτρινο φωσφορούχο μαρκαδόρο και ένα τετράδιο για σημειώσεις. Το τετράδιο εκθέσεων θα το δώσουμε εμείς.

Δίδακτρα

Τα ετήσια δίδακτρα για την τάξη C1 είναι €1215. Μπορούν να πληρωθούν σε 9 μηνιαίες δόσεις των €135. Ισχύουν τα ίδια ποσοστά έκπτωσης με πέρσι για αδέρφια, πολύτεκνους και εφάπαξ εξόφληση διδάκτρων μέσα στο Σεπτέμβριο.

Έναρξη Μαθημάτων

Η έναρξη των μαθημάτων φέτος θα είναι 18 Σεπτεμβρίου δηλαδή μια εβδομάδα νωρίτερα από πέρσι.