Επιλογή Προγράμματος

Παρακάτω είναι ο πίνακας με όλα τα διαθέσιμα τμήματα για αυτό το επίπεδο. Διαλέξτε το πρόγραμμα που σας εξυπηρετεί και ενημερώστε μας όσο πιο σύντομα, ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε ελεύθερη θέση στο τμήμα που βολεύει. Ακόμα και αν δεν είστε σίγουροι, διαλέξτε κάποιο που μάλλον βολεύει για να κρατήσουμε θέση. Εάν το παιδί θέλει να είναι στο ίδιο τμήμα με κάποιο συμμαθητή, καλέστε μας για να σας πούμε σε ποιο τμήμα είναι.

ΔευτέραΤρίτηΤετάρτηΠέμπτηΠαρασκευή
B2 2
Καλλιπόλεως
5:00 – 7:006:30 – 8:003:45 – 5:45
B2 3
Ράλλη
6:45 – 8:456:30 – 8:00
Καλλιπόλεως
5:00 – 7:00

Το B2 3 είναι το τμήμα της Πέτρου Ράλλη. Επειδή όμως κάνουμε προετοιμασία για το Lower, μία από τις τρεις φορές την εβδομάδα την αφιερώνουμε σε προετοιμασία και προσομοίωση εξετάσεων. Για την προετοιμασία των εξετάσεων που θα δώσει το παιδί σας, το τμήμα ειναι αποκλειστικά στην Καλλιπόλεως, οπότε αν επιλέξετε το τμήμα Β2 3, το μάθημα θα γίνεται Δευτέρα και Παρασκευή στην Πέτρου Ράλλη και Πέμπτη στην Καλλιπόλεως.

Τι Θα Χρειαστείτε Στο Μάθημα

Βιβλίo

Τα βιβλία που θα χρησιμοποιήσουμε είναι το Forest 7 Part 1 και το Forest 7 Part 2. Το συνολικό κόστος των βιβλίων είναι €76. Θα χρησιμοποιήσουμε το πρώτο τεύχος μέχρι τον Ιανουάριο και το δεύτερο τεύχος από τον Ιανουάριο μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς. Θα παραγγείλουμε τα βιβλία και θα δώσουμε στα παιδία το πρώτο τεύχος στο πρώτο μάθημα και το δεύτερο τεύχος θα δωθεί τον Ιανουάριο. Παρακαλούμε να πληρωθούν τα βιβλία εγκαίρως, ώστε να τα παραγγείλουμε και να τα έχουμε για το πρώτο μάθημα.

Θα χρησιμοποιήσουμε επίσης βιβλίο για την προετοιμασία των εξετάσεων ESB. Θα σας ενημερώσουμε τις επόμενες ημέρες για τον τίτλο και το κόστος του βιβλίου.

App

Το βιβλίο συνοδεύεται από μια ψηφιακή πλατφόρμα. Εκεί θα κάνουμε listening, quiz λεξιλογίου και γραμματικής στην τάξη αλλα και στο σπίτι για επανάληψη. Η καθηγήτρια θα παρακολουθεί και θα βαθμολογεί την επίδοση και στο τέλος κάθε τριμήνου η βαθμολογία θα συμπεριλαβάνεται στον έλεγχο. Θα φτιάξουμε προσωπικό λογαριασμο στην πλατφόρμα και θα δώσουμε τον κωδικό στο πρώτο μάθημα. Ο λογαριασμός έχει κόστος €14 ανα ημερολογιακό έτος (για 12 μήνες από Ιανουάριο-Δεκέμβριο). και θα χρειαστεί να πληρωθεί τον Ιανουάριο για το διάστημα Ιανουάριος 2024 – Δεκεμβριος 2024. Δεν υπάρχει καμία χρέωση για τους 4 μήνες που υπολείπονται για το 2023.

Σχολικά είδη

Τα παιδιά θα χρειαστούν μαζί τους μολύβι, γόμα, κίτρινο φωσφορούχο μαρκαδόρο και ένα τετράδιο για σημειώσεις. Το τετράδιο εκθέσεων θα το δώσουμε εμείς.

Δίδακτρα

Τα ετήσια δίδακτρα για την τάξη B2 είναι €1071. Μπορούν να πληρωθούν σε 9 μηνιαίες δόσεις των €119. Ισχύουν τα ίδια ποσοστά έκπτωσης με πέρσι για αδέρφια, πολύτεκνους και εφάπαξ εξόφληση διδάκτρων μέσα στο Σεπτέμβριο.

Έναρξη Μαθημάτων

Η έναρξη των μαθημάτων φέτος θα είναι 18 Σεπτεμβρίου δηλαδή μια εβδομάδα νωρίτερα από πέρσι.