Αγαπητοί γονείς,

Φτάνοντας στο τέλος μιας δύσκολης χρονιάς για όλους μας, θα θέλαμε καταρχάς να σας ευχαριστήσουμε για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε για μία ακόμη σχολική χρονιά! Επιπροσθέτως θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε πως όλες οι ληφθείσες έως τώρα αποφάσεις μας σχετικά με την έναρξη και τη διεξαγωγή των ηλεκτρονικών μαθημάτων, είχαν σε κάθε περίπτωση, ως μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια και την πρόοδο των  μαθητών μας.

Αναφορικά με τους βαθμούς του τελευταίου τριμήνου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την αποφυγή συνωστισμού και τη διασφάλιση των κανόνων ασφαλείας, οι έλεγχοι προόδου των παιδιών θα σας αποσταλούν με email, μέχρι τη Κυριακή 28 Ιουνίου το απόγευμα.  Εντούτοις, τη Δευτέρα 29 Ιουνίου (στο κτίριο της οδού Πέτρου Ράλλη 190)  μεταξύ 10:00 π.μ. – 12:00 π.μ. και 5:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ. και την Τρίτη αντίστοιχα στις 30 Ιουνίου (στο κτίριο της οδού Καλλιπόλεως 29) τις ίδιες ώρες, όλες οι καθηγήτριες μας θα βρίσκονται στη διάθεση σας, ώστε να ενημερωθείτε και διά ζώσης, εάν το επιθυμείτε, για την πρόοδο των παιδιών σας.  Οι βεβαιώσεις ολοκλήρωσης της τάξης θα δίνονται απευθείας στους γονείς που θα έρθουν για την ενημέρωση, ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα μπορείτε να τις παραλαμβάνετε κατόπιν συνεννόησης μέχρι τις 10 Ιουλίου ή κατά τη διάρκεια των εγγραφών που θα ξεκινήσουν 31 Αυγούστου.

Οι γονείς που δεν έχουν διευθετήσει ακόμη τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μπορούν να προσέλθουν τις ίδιες μέρες και ώρες και να παραλάβουν επί τόπου και τους ελέγχους των παιδιών τους.

Σας ευχαριστούμε πολύ και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη…!!!

 

Κοινοποιήστε το!