Αγαπητοί γονείς,

Μετά  τις σημερινές ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με το άνοιγμα των Δημοτικών Σχολείων και επομένως και την δυνατότητα πλέον των μικρών μαθητών να προσέλθουν στον χώρο του φροντιστηρίου μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής.

Η μεγάλη πλειοψηφία των γονέων με τους οποίους έχουμε επικοινωνήσει τηλεφωνικά ή μέσω email τις προηγούμενες δύο εβδομάδες έχει πει ότι δεν θα στείλει τα παιδιά στην τάξη, ακόμα κι αν επιτρέπεται, καθώς ανησυχούν (η χαμηλή προσέλευση και στο Γυμνάσιο τις προηγούμενες ημέρες είναι ένα δείγμα αυτής της τάσης). Επίσης, καθώς στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών έχουν επιβληθεί οι ίδιοι κανόνες μεγάλων αποστάσεων με τα δημόσια σχολεία για αυτήν την περίοδο, δυστυχώς, δεν είναι δυνατόν να τηρηθούν οι κανόνες ασφαλείας στις δικές μας αίθουσες (απόσταση του 1,5 μέτρου μίνιμουμ μεταξύ μαθητών).

Για αυτούς τους λόγους και για να έχουν όλοι οι μαθητές πρόσβαση στο μάθημα, αποφασίσαμε να επεκτείνουμε την παράδοση online μαθημάτων μέσω πλατφόρμας σε όλα τα επίπεδα μέχρι το τέλος των μαθημάτων στις 26 Ιουνίου. Από 1η Ιουνίου, οι μαθητές θα έρχονται κατόπιν συνεννόησης σε ώρα έξτρα των μαθημάτων τους για να γράφουν τα επαναληπτικά τους τεστ, με δύο άτομα μόνο σε κάθε τάξη, ώστε να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας που είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε, για να διαφυλάξουμε την ασφάλεια των καθηγητών, των μαθητών και των οικογενειών τους.

Στα τεστ αυτά θα γράφουν κανονικά όπου υπάρχει την έκθεση, η οποία όμως δεν θα υπολογίζεται στον βαθμό τους, καθώς η διδασκαλία της είναι πιο δύσκολη εξ αποστάσεως για τις μικρότερες τάξεις και δεν θέλουμε οι μαθητές να νιώσουν ανασφάλεια ή άγχος για τα διαγωνίσματα. Στα δωρεάν επαναληπτικά μαθήματα του Σεπτεμβρίου θα επικεντρωθούμε στην έκθεση για αυτόν τον λόγο, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι έχει εμπεδωθεί σωστά, πριν ξεκινήσει η ύλη της νέας χρονιάς.

Οι Έλεγχοι Προόδου και τα ενδεικτικά θα δοθούν την Δευτέρα 29 Ιουνίου και Τρίτη 30 Ιουνίου (θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τις ώρες των δύο κτιρίων) και οι εξετάσεις Young Learners: Starters – Movers – Flyers θα γίνουν την Κυριακή 28 Ιουνίου. Μόλις υπάρχει αναλυτικό πρόγραμμα, οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν άμεσα.

Είμαστε στη διάθεσή σας σε περίπτωση που έχετε κάποια απορία ή θα θέλατε κάποια διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το 210 49.77.050 (4:00 μμ. – 9:00 μμ.) ή με το 210 49.03.662
(πρωινές ώρες μόνο).

Με εκτίμηση,

Κορίνα Αντωνιάδου

Κοινοποιήστε το!