Αγαπητοί γονείς,

Σήμερα ολοκληρώνεται η πρώτη εβδομάδα μαθημάτων online για τα τμήματα Pre-Junior έως και E’ Senior και ελπίζουμε ότι από εδώ και στο εξής η διαδικασία θα είναι πιο εύκολη για όλους, καθώς εξοικειωνόμαστε με τη χρήση της εφαρμογής και οι μαθητές βρίσκουν σιγά σιγά ξανά τους ρυθμούς τους.

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουν τα παιδιά πως, παρόλο που η διαδικασία εξέτασης του homework δεν μπορεί να γίνει με τον κλασικό τρόπο, πρέπει να κάνουν κανονικά τις εργασίες που τους βάζουν οι καθηγήτριες, οι οποίες ανεβαίνουν και στο Homework Online, όπου μπορούν να επιβεβαιώσουν τι έχουν για την επόμενη φορά.

Μετά τις 18 Μαΐου για τα παιδιά του Γυμνασίου και μετά την 1η Ιουνίου (ελπίζουμε) για τα παιδιά του Δημοτικού, θα μπορέσουμε , σε συνεννόηση μαζί σας, να φέρουμε τους μαθητές στη σχολή τμηματικά και τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας, για να γράψουν τα διαγωνίσματά τους.

Έχει υπολογιστεί ότι οι ώρες που χάθηκαν στο διάστημα 11 Μαρτίου – 24 Απριλίου (και που σας έχουν σταλεί αναλυτικά για κάθε τμήμα σε προηγούμενο email) θα αναπληρωθούν πλήρως με την παράταση των μαθημάτων μας μέχρι την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου.

Όσον αφορά τις εξετάσεις, έχει αναρτηθεί στο site μας (www.antoniadou.edu.gr) πίνακας με τις ημερομηνίες που έχουν ανακοινωθεί ως τώρα από τους φορείς, ενώ για κάποιες ακόμα δεν υπάρχει τελική ημερομηνία διεξαγωγής. Οι εξετάσεις των μεγάλων επιπέδων θα γίνουν τον Ιούνιο σε μεγάλες αίθουσες στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά, ώστε να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις, ενώ όσον αφορά τα Young Learners: Starters, Movers, Flyers (A’ – B’ – C’ Senior) θα γίνουν στο κτίριο της Καλλιπόλεως στις 28 Ιουνίου, πάλι τηρώντας όλα τα μέτρα. Οι υποψήφιοι για όλα τα επίπεδα θα έχουν αναλυτική ενημέρωση αργότερα μέσα στον μήνα.

Αναφορικά με τα δίδακτρα, η καταβολή τους παρατείνεται μέχρι το τέλος των μαθημάτων, ενώ το συνολικό ποσό παραμένει το ίδιο (εφόσον και οι ώρες για κάθε επίπεδο θα καλυφθούν στο ακέραιο ή θα γίνουν και περισσότερες σε κάποιες περιπτώσεις, αφού τα τεστ θα γράφονται εκτός ωραρίου).

Για τον τρόπο καταβολής των διδάκτρων, παρακαλούμε δείτε την ενημέρωση στο mail σας.

Ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε και πάλι καλή καινούργια αρχή σε όλους!

The Scholars group – Antoniadou

Κοινοποιήστε το!