Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ» ιδρύθηκε το  1971 στη Νίκαια από την Κωνσταντίνα Αντωνιάδου, απόφοιτο της Ελληνικής και Αγγλικής  Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2000 γίνεται υπεύθυνη για τα Προγράμματα Σπουδών η Κορίνα Αντωνιάδου, απόφοιτος της Αγγλικής Φιλολογίας, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Λονδίνο ενώ ο Κώστας Σουρμελής, δίγλωσσος καθηγητής με μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία, αναλαμβάνει τον τομέα της Γαλλικής γλώσσας.

Μετά από 31 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας σε Νίκαια και Κορυδαλλό, το 2002, το σχολείο μας ξεκινά μια πιο στενή συνεργασία με άλλα καταξιωμένα Κέντρα Ξένων Γλωσσών στην Αττική και αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Δικτύου Κέντρων Ξένων Γλωσσών “The Scholars group”, του Δικτύου των Εκπαιδευτικών.

Πρόκειται για μια διαφορετική και ξεχωριστή “αλυσίδα” που δημιουργήθηκε για να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής μας για συνεχώς υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών, διαρκή εκσυγχρονισμό και αδιάλειπτη προσαρμογή στα νέα δεδομένα και τις εξελίξεις στην επιστήμη της διδασκαλίας των ξένων γλωσσών.

Το 2006 ξεκινά τη λειτουργία του και το παράρτημά μας στην οδό Πέτρου Ράλλη 190, καθώς και η συνεργασία μας με τα Κέντρα Πληροφορικής “Infowiz”, με σκοπό να εμπλουτίσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους μαθητές.

Το 2010 ξεκινά η αποκλειστική συνεργασία του Δικτύου “The Scholars group” με τον Ελληνοκινεζικό Οργανισμό Φιλίας και Συνεργασίας και με την Κινεζική Πρεσβεία, προκειμένου να προσφέρουμε προγράμματα εκμάθησης της κινεζικής γλώσσας με τρόπο οργανωμένο και αποτελεσματικό και να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες απαιτήσεις στον χώρο των ξένων γλωσσών.

Η διδακτική μας ομάδα αποτελείται από 15 καθηγητές και καθηγήτριες, με προσόντα, εμπειρία, αγάπη για τη διδασκαλία και συνεχή επιμόρφωση, ώστε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους μαθητές μας και να δικαιώνουμε την εμπιστοσύνη των γονέων τους.

Το ΚΞΓ “The Scholars group – Αντωνιάδου” είναι ιδρυτικό μέλος του “Hellenic English Council”, επίσημου εξεταστικού κέντρου του Πανεπιστημίου Cambridge για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας στην Ελλάδα και, σαν μέλος του The Scholars group, επίσημο εξεταστικό κέντρο για τις εξετάσεις Language Cert.

Καλλιπόλεως 29 & Παρασκευοπούλου, Νίκαια
Τηλ.: 210 49.03.662

Πέτρου Ράλλη 190, Νίκαια
Τηλ.: 210 49.77.050